четверг, 30 июня 2016 г.

Продукти, які слід їсти перед сном.

Збережи собі та підтримуй своє здоров’я!




Якщо Вас турбують часті болі в спині через напружену роботу, в результаті частого підняття важких предметів або просто без причини відчуваєте дискомфорт в області хребта, то Вам обов’язково допоможе простий, натуральний засіб від болю у спині.
Рецепт цей, став відомий досить давно, завдяки спортсменам олімпійцям, які відновлювалися цим способом після важких спортивних навантажень. Сучасні медичні дослідження підтвердили ефективність даного чудодійного засобу для відновлення хребта.
Рекомендуємо його спробувати і Вам!

Рецепт олімпійців для хребта.

Щовечора перед сном протягом 1,5 місяців їжте:
  • курагу
  • інжир
  • чорнослив
Варто їсти в такому співвідношенні:
  • 1 плід інжиру
  • 5 сушених абрикосів
  • 1 плід чорносливу
Ці плоди містять речовини, які сприяють відновленню тканин, складових міжхребцевих м’яких дисків. Також ці речовини роблять тканини хребта більш стійкими і пружними. Посилення цих тканин призводить до того, що хребці починають ставати на відведені їм природою місця, без зовнішньої мануальної корекції.
Науково доведено, що сушені абрикоси позитивно впливають на серцевий м’яз, завдяки вмісту калію, крім того, курага відмінна профілактика онкозахворювань. У складі цього «чудо-сухофрукту» – фосфор, залізо, кальцій, каротин, вітамін В5.
Інжир – профілактичний засіб від раку, нормалізує діяльність щитовидної залози. Крім того, сушений інжир сприяє виведенню паразитів з кишечника. Застосовується в якості народного засобу при лікуванні бронхіту.
Чорнослив – ще один подарунок природи для вашого здоров’я. Мабуть, перше, на що позитивно впливає сушена слива – це шлунково-кишковий тракт. Настій з чорносливу сприяє позбавленню від закрепів і нормалізує роботу системи травлення. До того ж, чорнослив корисний і тим, у кого є проблеми з серцем і високим тиском. Крім того, вважається, що чорнослив корисний при хворобах нирок, ревматизмі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий